Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Τη Δευτέρα το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Από το πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, τη Δευτέρα, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), ξεκινούν οι περιφερειακές συγκεντρώσεις που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ, ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές στις συντάξεις.

Τη σκυτάλη, μετά την Αττική, θα πάρουν οι συνταξιούχοι σε επτά ακόμα πόλεις, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Στην Πάτρα, για τους συνταξιούχους της Πελοποννήσου, στις 5/10 (10.30 π.μ., πλατεία Ολγας). Στο Ηράκλειο, για όλη την Κρήτη, στις 6/10 (11.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας). Επίσης, στην Αρτα, για τους συνταξιούχους της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας, στις 6/10 (10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο). Στη Λάρισα, για την περιοχή της Θεσσαλίας, στις 7/10 (10 π.μ., κεντρική πλατεία). Στη Λαμία, για τη Στερεά Ελλάδα, στις 7/10 (10.30 π.μ., πλατεία Πάρκου). Στη Θεσσαλονίκη, για τους συνταξιούχους της Μακεδονίας, στις 12/10 (11 π.μ., πλατεία Βενιζέλου). Στην Κομοτηνή, στις 13/10 για τους συνταξιούχους της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Για την προετοιμασία των κινητοποιήσεων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ζωγράφου καλεί σε σύσκεψη σήμερα, στις 11 π.μ., στα γραφεία του (Περιάνδρου 18, Ανω Ιλίσια). Επίσης, η Πανελλήνια Ενωση Συνταξιούχων ΝΑΤ καλεί σε σύσκεψη τα συνταξιουχικά σωματεία του κλάδου την Κυριακή 2/10, στις 11 π.μ., στην ΠΕΜΕΝ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org