Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Διαμαρτυρία για απόλυση στο Γαλάτσι

Στιγμιότυπο από την προχτεσινή συγκέντρωση
Στιγμιότυπο από την προχτεσινή συγκέντρωση
Συγκέντρωση έξω από το κατάστημα «Max Perry» στο Γαλάτσι πραγματοποίησαν προχτές το Παράρτημα Βορείων Προαστίων του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και οι Λαϊκές Επιτροπές 5ου και 6ου Διαμερίσματος, απαιτώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης μιας εργαζόμενης - μέλους του σωματείου, η οποία διεκδικούσε να δουλεύει 40ωρο, όπως προβλεπόταν από τη σύμβασή της.

Η συγκέντρωση ήταν συνέχεια προηγούμενης παρέμβασης του Συνδικάτου, που έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες για τον ίδιο λόγο. Και στις δύο περιπτώσεις, το Συνδικάτο καταγγέλλει τη συμπεριφορά του εργοδότη, ο οποίος επιδόθηκε σε ακατάσχετο υβρεολόγιο και χειρονομίες, ενώ στη διάρκεια της παρέμβασης έφτασε στο σημείο να σκίσει ανακοινώσεις του Συνδικάτου και άσκησε σωματική βία στον πρόεδρο του Παραρτήματος.

Στην προχτεσινή συγκέντρωση, ο εργοδότης έβριζε τους συγκεντρωμένους, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ εμφανίστηκαν και τρία άτομα που δήλωσαν ότι εκπροσωπούν τον Εμπορικό Σύλλογο Γαλατσίου και απαίτησαν να διαλυθεί η συγκέντρωση, διαφορετικά θα γίνουν συλλήψεις! Κάτι φυσικά που δεν έγινε, κάτω από την αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ