Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, στις 7 μ.μ., στο Μουσείο Μακρονήσου (Αγίων Ασωμάτων 31). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Φωτογραφίζοντας τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας».

Το Σάββατο 17/9

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος της TΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή του ΚΚΕ στη συνδικαλιστική οργάνωση των κλωστοϋφαντουργών και στον ταξικό προσανατολισμό της πάλης τους στην περιοχή της Αττικής», στις 7 μ.μ., στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (απέναντι απ' το σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας). Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο, ενώ θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας.

Την Κυριακή 18/9

-- Στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Βερανζέρου & Κοτοπούλη, Ομόνοια, 1ος όροφος), οι ΚΟ Εργαζομένων στα ΜΜΕ Αττικής του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Η αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας από κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στην πλατεία Γοργόνας, στο καφενείο του Κώστα, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ στην «Καρφούρ - Μαρινόπουλος» του Τομέα Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα την πείρα από τους πρόσφατους αγώνες στην επιχείρηση «Καρφούρ - Μαρινόπουλος» και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org