Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Προσαγωγές υπόπτων για τα επεισόδια

Σε προσαγωγές επτά υπόπτων για τα προχτεσινά επεισόδια κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το πρωτάθλημα της Football League προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα αγνώστων με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλε σε χώρο στο Αττικό Αλσος όπου διεξαγόταν η κλήρωση, πετώντας μολότοφ, φωτοβολίδες, καρέκλες και τραπέζια, έριξαν κάτω τις κάμερες, έσπασαν λάπτοπ φωτογράφων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας φωτογράφος.

Προτού φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει. Την ώρα της επίθεσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Με δήλωσή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, χαρακτήρισε άνανδρη την επίθεση κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League και την καταδίκασε, τονίζοντας ότι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αν και απέφυγε να σχολιάσει εάν τα επεισόδια ήταν υποκινούμενα, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτό είναι το ποδόσφαιρο που ευαγγελίζονται κάποιοι».

Τα επεισόδια καταδίκασαν, με ανακοινώσεις τους, η Football League και η Super League.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ