Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Την Παρασκευή στην Ομόνοια η παναττική συγκέντρωση

Τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που οργανώνεται με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., στην Ομόνοια, προετοιμάζουν οι ταξικές δυνάμεις και στην Αθήνα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Οι προσυγκεντρώσεις των σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για το συλλαλητήριο της Αθήνας έχουν οριστεί στις 6.30 μ.μ. στα εξής σημεία:

  • Πλατεία Βάθης: Εργαζόμενοι σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο - Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα - Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες, Ταχυδρομεία - Ταχυμεταφορές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
  • Πλατεία Κάνιγγος: Εργαζόμενοι σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Επισιτισμός - Τουρισμός, εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο Δημόσιο, σωματεία από το χώρο της Υγείας, Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, εργαζόμενοι στα ΑΕΙ - ΤΕΙ, Καλλιτέχνες, τα κλαδικά σωματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α' Αθήνας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, του Γαλατσίου, της Λαυρεωτικής και των Μεσογείων, η ΟΓΕ.
  • Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, τον Πειραιά και τις Συνταξιουχικές Οργανώσεις.
  • Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αθήνας, Θριασίου - Μεγαρίδας και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ