Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Νεάπολης Κοζάνης πραγματοποιείται στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Αβραάμ Εγρέ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για να τιμηθεί η ηρωική δράση των μαχητριών του ΔΣΕ οργανώνουν οι ΚΟΒ Δήμου Φαρκαδόνας του ΚΚΕ, σε συνεργασία με το ΤΣ Τρικάλων της ΚΝΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Φαρκαδόνας. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Μαρία Γαβαλά, μέλος του ΓΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμα μαρτυρίες μαχητριών του ΔΣΕ, προβολή βίντεο και έκθεση κειμένων και φωτογραφιών για τη δράση του Δημοκρατικού Στρατού.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στα Σέρβια, στο χώρο του Φυτωρίου, στις 9 μ.μ., εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Γεωργακόπουλο, μέλος της ΤΕ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ και το ΤΣ Πρέβεζας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τον ΔΣΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Ωρωπού Πρεβέζης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολιτική ομιλία, αφηγηματικό κομμάτι με βιογραφικά στοιχεία μαχητών και μαχητριών του Ωρωπού, βίντεο με μαρτυρίες αγωνιστών, αντάρτικα τραγούδια, έκθεση με φωτογραφίες μαχητών του ΔΣΕ από τον Ωρωπό και τα γειτονικά χωριά. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τοπικό συγκρότημα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ