Τρίτη 30 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σειρά συγκεντρώσεων και άλλων εκδηλώσεων πραγματοποιούν και αυτήν τη βδομάδα Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα:

Σήμερα, Τρίτη

-- Η ΚΟ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας Αρκαλοχωρίου, με ομιλητή τον Πάνο Καραγιώργο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση στην παραλία της Λίμνης (πλατεία Εθνικής Αντίστασης) στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος.

Την Πέμπτη 1/9

-- Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Νεάπολης Κοζάνης, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Αβραάμ Εγρέ, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για να τιμηθεί η ηρωική δράση των μαχητριών του ΔΣΕ οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Βάσης Δήμου Φαρκαδόνας του ΚΚΕ, σε συνεργασία με το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Φαρκαδόνας. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ακόμα μαρτυρίες μαχητριών του ΔΣΕ, προβολή βίντεο και έκθεση κειμένων και φωτογραφιών για τη δράση του ΔΣΕ.

Την Παρασκευή 2/9

-- Στα Σέρβια, στο χώρο του Φυτωρίου, στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Γεωργακόπουλο, μέλος της ΤΕ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 4/9

-- Στον Τρανόβαλτο, στις 12 το μεσημέρι, με ομιλήτρια την Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org