Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ 3-0
Αγκάλιασε τους... ομίλους

Την επιστροφή του στους ομίλους του Europa League μετά από απουσία ενός χρόνου αγκάλιασε χτες ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη του επί της Μπρόντμπι στο «Απ. Νικολαΐδης» με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ. Ετσι οι «πράσινοι» θα πάνε στη ρεβάνς της Δανίας έχοντας τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά και την τύχη στα χέρια τους. Τα σκορ για τον Παναθηναϊκό άνοιξε ο Μπεργκ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από εκπληκτική σέντρα (πίσω από το κέντρο) του Γουακάσο. Το 2-0 έκανε ο Λεντέσμα με εύστοχο πέναλτι στο 54' ενώ ο Μπεργκ πέτυχε το τρίτο τέρμα στο 82'. Μάλιστα, εκτός των τριών τερμάτων ο Παναθηναϊκός έχασε και σημαντικές ευκαιρίες για άλλα γκολ, ιδιαίτερα στο τελευταίο 20λεπτο.

Η ελληνική ομάδα μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασε ρυθμούς και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη της αντιπάλου της. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τους «πράσινους» όταν η Μπρόντμπι βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 33', μετά την αποβολή του Κρονέ, ενώ τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακάς της Ρενούου στη φάση του πέναλτι όταν ανέτρεψε τον Ιμπάρμπο. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή, κυριάρχησαν στην επίθεση και πίεσαν περισσότερο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Κουτρουμπής (58' Λέτο), Χουλτ, Λεντέσμα, Γουακάσο (73' Βιγιαφάνες), Ζέκα, Ιμπάρμπο, Μπεργκ (86' Ρινάλντι).

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρένοβ, Λάρσον, Κρονέ, Ρέκερ, Αλμπρεχτσεν, Νέργκαρντ, Φίρι, Χιουλσάκερ, Μουχτάρ (46' Γιούελσγκαρντ), Βίλτσεκ (72' Χέρμανσον), Πούκι (53' Τόπελ) .


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ