Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οχυρά...

Το ξαναμοίρασμα της «πίτας» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο που επιχειρεί η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αντιπαράθεση με επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στα ΜΜΕ κλιμακώνεται, επιβεβαιώνοντας και στον πλέον ανύποπτο ότι κάτι περισσότερο κρύβεται πίσω απ' τις πομφόλυγες περί διαφάνειας και πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς που προτάσσει η μία πλευρά ή τα περί καθεστωτικής αντίληψης που προβάλλει η άλλη.

Κι αν για την πλευρά των επιχειρηματιών που έχουν ή διεκδικούν ΜΜΕ ισχύει το «χωριό που φαίνεται...» ως προς το λόγο που τοποθετούνται έτσι ή αλλιώς, τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης ήρθε να αποκαλύψει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Συρμαλένιος, παραδεχόμενος ότι «αυτή τη στιγμή ο καθένας έχει ένα οχυρό στο οποίο δίνει τη μάχη του, η κυβέρνηση δεν έχει πολλά οχυρά στα ΜΜΕ»!

Δεν χρειάζεται, βεβαίως, πολλή σκέψη για να διαπιστώσει κανείς ότι αφού τα ΜΜΕ αποτελούν οχυρά των κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων, σε καμία περίπτωση οι εμπλεκόμενοι στο ξαναμοίρασμα της «πίτας» διεκδικητές τους δεν σκοπεύουν να τα αξιοποιήσουν για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, άλλωστε πρωτίστως είναι οχυρά των δικών τους συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ