Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΛΗ
Η ώρα της Πρεβολαράκη

Στη μάχη της διάκρισης στο τουρνουά της ελεύθερης πάλης ρίχνεται σήμερα από ελληνικής πλευράς η πρωταθλήτρια Μαρία Πρεβολαράκη, που θα μετάσχει στα προκριματικά της κατηγορίας των -53 κ. Η αθλήτρια, που προέρχεται από ένα δύσκολο χειρουργείο στον αυχένα, έχει στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη εμφάνιση. Στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά η Πρεβολαράκη θα αντιμετωπίσει την Κουμαρί Μπαμπίτα από την Ινδία, όπως προέκυψε από τη χτεσινή κλήρωση.

Η ίδια, μιλώντας για την παρουσία της στους Αγώνες στο πρακτορείο Sport απέφυγε να οριοθετήσει κάποιο στόχο, ενώ εστίασε και στο γεγονός ότι όλοι οι αγώνες της κατηγορίας θα γίνουν την ίδια μέρα, κάτι που, όπως είπε, παίζει σημαντικό ρόλο σε βασικά ζητήματα.

«Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά. Εύχομαι να είμαι καλά την ημέρα των αγώνων, να έχουμε την τύχη με το μέρος μας για να καταφέρουμε κάτι καλό! Η κάθε κατηγορία στην πάλη ολοκληρώνεται σε μία ημέρα, επομένως πολλά θα κριθούν από το ποια αθλήτρια θα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση εκείνη την ημέρα», είπε η Μαρία Πρεβολαράκη.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Ελληνίδας αθλήτριας, Γάλλος Μόισεν Παριγέι, αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η αθλήτρια, η οποία, όπως είπε, επανέρχεται σιγά σιγά μετά τη δύσκολη επέμβαση στον αυχένα στην οποία υποβλήθηκε.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org