Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Στον αέρα» η έναρξη των πρωταθλημάτων

«Στον αέρα» συνεχίζει να παραμένει η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (20 - 21 Αυγούστου) έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, με αιτία τα νέα επεισόδια στην κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, και της διοίκησης της ΕΠΟ. Η αφορμή για τη νέα κόντρα δόθηκε από την ανακοίνωση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που χαρακτήριζε αυθαίρετες τις ενέργειες της Ομοσπονδίας όσον αφορά τις πρόσφατες αντικαταστάσεις δικαστικών λειτουργών στα δικαιοδοτικά και πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ. Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η Ενωση καλεί όσους υπηρετούν στα όργανα της ΕΠΟ να μην αποδεχθούν καμία αλλαγή ή μετακίνηση μπλοκάροντας έτσι τη λειτουργία της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Μετά από αυτά ο υφυπουργός Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καλεί την ΕΠΟ να άρει την απόφασή της για αλλαγή στη σύνθεση των δικαιοδοτικών και πειθαρχικών της οργάνων, ειδάλλως θα ενεργοποιήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την αναβολή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να παραπέμπει σε δίκη τα εμπλεκόμενα μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την περίφημη υπόθεση με την «κάρτα υγείας», ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και νυν μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ