Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κοντά σε Νιλμάρ ο Ολυμπιακός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Νιλμάρ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τις πληροφορίες να θέλουν την υπόθεση να έχει μπει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση της συμφωνίας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη. Ο τελευταίος βρίσκεται στο Κατάρ και προπονείται μόνος του αφού έχει τεθεί εκτός δυναμικού της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνιζόταν πέρσι.

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Ντιναμό Τιφλίδας, προσεχή αντίπαλο στα πλέι οφ του Europa League αύριο, Πέμπτη, κινούνται στον ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ιβιτς τις τελευταίες μέρες να έχει επικεντρωθεί στην ανάλυση της αντιπάλου προς τους παίκτες του. Ενόψει της αναμέτρησης ο Σέρβος τεχνικός προβληματίζεται για την κατάσταση του Δημητριάδη, που είχε ίωση, και του Κάτσε, που νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα.

ΠΑΟ: Χαμόγελα στον τεχνικό της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι, πρόσφερε η βελτίωση της κατάστασης του Μολέντο, ο οποίος έδειξε στις αρχές της βδομάδας να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και αύξησε τις πιθανότητες συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με την δανέζικη Μπρόντμπι για τα πλέι οφ του Europa League. Την ίδια ώρα, συντηρητικά εξακολουθεί να προπονείται ο Μπουμπάλ, που τραυματίστηκε στο φιλικό με την Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ