Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Αγωνία για ΑΕΚ

Μπορεί στην ΑΕΚ να έχουν προγραμματίσει για την ερχόμενη Τρίτη, 16 Αυγούστου, την πρεμιέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ωστόσο, λίγες μέρες πριν, τα πάντα είναι ρευστά στην Ενωση κυρίως όσον αφορά τους νεοαποκτηθέντες παίκτες. Αιτία η μη έκδοση δελτίων από την Ελληνική Ομοσπονδία, κάτι που φαντάζει ως αποτέλεσμα της στάσης που κρατάει η Ενωση να επιμένει στη συμμετοχή της στο Eurocup της Ευρωλίγκας και όχι στο Champions League της FIBA. Οι «κιτρινόμαυροι» τηρούν στάση αναμονής περιμένοντας τις επίσημες αποφάσεις της ΕΟΚ, ωστόσο τα μηνύματα από το εξωτερικό τούς κάνουν να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Οπως φαίνεται, μια ακόμη ομάδα, η Παρτιζάν Βελιγραδίου, φέρεται να μελετάει την αποχώρησή της από το Eurocup μετά τις απειλές της Σερβικής Ομοσπονδίας για αποβολή και μη έκδοση των δελτίων. Σημειώνεται πως για αντίστοιχους λόγους έχουν αποχωρήσει από τη δεύτερη διοργάνωση της Ευρωλίγκας και οι ιταλικές ομάδες που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή.

  • Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρη Μαραγκού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Ο νεαρός φόργουορντ (θέση 5), που αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ήταν διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.
  • Το στάδιο «Δ. Τόφαλος», χωρητικότητας 4.150 θεατών, θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες του νεοφώτιστου Προμηθέα Πατρών στην Basket League, όπως ενημέρωσε η διοίκηση των Αχαιών.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ