Κυριακή 31 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Οι συζητήσεις στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Πέρα από το πλούσιο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, τις κεντρικές ομιλίες και τις άλλες δραστηριότητες, στο κεντρικό τριήμερο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο Πάρκο Τρίτση θα γίνουν και μια σειρά ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ο «Ριζοσπάστης» σήμερα δημοσιεύει τα θέματα αυτών των συζητήσεων:

  • Πέμπτη, 22 Σεπτέμβρη

Χώρος ΑΕΙ - ΤΕΙ: «Μύθοι και πραγματικότητα για το "σύγχρονο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο"».

Διεθνούπολη: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος - προσφυγιά - δολοφονικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Ποιος ευθύνεται; Τι πιστεύουν οι νέοι;» Παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας σε πανεπιστήμια της Αθήνας. Οι θέσεις του ΚΚΕ.

  • Παρασκευή, 23 Σεπτέμβρη

Μαθητικό Στέκι: «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;»

Διεθνούπολη: «Η κοινή πάλη των νέων στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή», συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ενωσης Νέων Κομμουνιστών Γιουγκοσλαβίας (Σερβία), της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας και της ΚΝΕ.

Λαϊκή Σκηνή: Κεντρική συζήτηση με θέμα «Τι σηματοδοτούν οι τελευταίες εξελίξεις σε ΕΕ, Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή; Ο ρόλος του εργατικού - λαϊκού κινήματος και τα καθήκοντα των κομμουνιστών».

  • Σάββατο, 24 Σεπτέμβρη

Στέκι Αθλητισμού: «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, μια γιορτή των μονοπωλίων». Συζήτηση με τον Γραμματέα της Ενωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας Βραζιλίας.

Το πρόγραμμα των συζητήσεων θα εμπλουτιστεί το προσεχές διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ