Τετάρτη 27 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιχείρηση αποπροσανατολισμού του λαού από την αντιλαϊκή επίθεση που κλιμακώνεται

Με χτεσινές παρεμβάσεις του το ΚΚΕ αποκαλύπτει στους εργαζόμενους, στο λαό την επιχείρηση αποπροσανατολισμού που συντονισμένα προωθούν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ΝΔ, με σκοπό να «κουκουλώσουν» την αντιλαϊκή επίθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη και κλιμακώνεται, στηρίζοντας το στόχο ανάκαμψης του κεφαλαίου.

  • Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού, προχτές το βράδυ, στο προαύλιο της Βουλής για τη συνταγματική αναθεώρηση. Στην ανακοίνωση αναδεικνύονται ο αποπροσανατολιστικός χαρακτήρας της πρωτοβουλίας, που ντύνεται με επίφαση προοδευτικότητας, η προσπάθεια απόσπασης λαϊκής συναίνεσης σε μέτρα που στοχεύουν στη θωράκιση του αστικού πολιτικού συστήματος.
  • Με τις χτεσινές παρεμβάσεις τους στη Βουλή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και άλλοι βουλευτές του Κόμματος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, ανέδειξαν ότι απάντηση στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν ο λαός, οι εργαζόμενοι δεν δίνεται με εξεταστικές επιτροπές. Μόνο με τη δική τους πάλη μπορούν οι ίδιοι να τιμωρήσουν όσους ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, με ένα ισχυρό εργατικό κίνημα, με λαϊκή συμμαχία και συσπείρωση με το ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  4  -  7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ