Τετάρτη 27 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αθλητικό camp της ΚΝΕ από 16 έως 24 Σεπτέμβρη

Από τις επιδείξεις αγωνισμάτων στο περσινό Φεστιβάλ
Από τις επιδείξεις αγωνισμάτων στο περσινό Φεστιβάλ
Αναπόσπαστο στοιχείο του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» αποτελούν και οι αθλητικές του εκδηλώσεις. Ετσι και φέτος στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» θα πραγματοποιηθεί και το αθλητικό camp της ΚΝΕ από 16 έως 24 Σεπτέμβρη.

Ηδη, άλλωστε, στην Αττική το αθλητικό camp ξεκίνησε με τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που πραγματοποιήθηκε σε Νέα Ιωνία, Σεπόλια - Κολωνό, Νίκαια, Γαλάτσι. Στο πλαίσιο του αθλητικού camp του Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί και η τελική φάση του τουρνουά μπάσκετ της Αττικής, όπως και ο καθιερωμένος πλέον λαϊκός αγώνας δρόμου ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Τις μέρες του κεντρικού φεστιβάλ 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη στο πάρκο Τρίτση, στο πλαίσιο του αθλητικού camp θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για γονείς και νέους, σεμινάρια γνωριμίας με αθλήματα, σκακιστικοί αγώνες και τουρνουά πινγκ πονγκ.

Στο αθλητικό camp θα κορυφωθεί η πολύμορφη δραστηριότητα, παρέμβαση γύρω από το δικαίωμα της νεολαίας στην άθληση και τη φυσική αγωγή. Ο αθλητισμός όπως και οι υπόλοιπες σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας σε μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, συνθλίβονται στη σημερινή κοινωνία που λειτουργεί με σκοπό το κέρδος. Το αθλητικό camp αναδεικνύει στην πράξη τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές, συλλογικές αξίες.

Η ΚΝΕ μεταδίδοντας παντού το μήνυμα ότι «ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας», θέλει να συμβάλει, ώστε να διαμορφωθεί μέσα στη νεολαία, στο λαό, στους μαζικούς φορείς, στο σχολείο, στο σωματείο και τη γειτονιά ρεύμα διεκδίκησης για το δικαίωμα στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό. Ιδιαίτερα σήμερα που η κυρίαρχη πολιτική και οι συνέπειές της στη ζωή των νέων στερούν το δικαίωμα στην άθληση, μετατρέποντάς το σε πολυτέλεια, σε ακριβοπληρωμένο και απρόσιτο εμπόρευμα.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Από αύριο το Αθλητικό Camp στην Πάτρα(7/9/2017)
Αθλητικό camp στο Βόλο(30/8/2014)
Αθλητικό camp της ΚΝΕ(25/7/2013)
Αθλητικό Camp της ΚΝΕ(19/8/2012)
ΑΘΛΗΤΙΚΟ CAMP ΚΝΕ(5/8/2012)
Πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες στο φετινό Φεστιβάλ(19/7/2012)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org