Πέμπτη 21 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δωρεάν θερινό σινεμά σε πολλές πόλεις από την ΚΝΕ

Σε μια περίοδο που η ψυχαγωγία αποτελεί πολυτέλεια για πολλούς νέους, που δεν μπορούν καταβάλλουν το υψηλό σχετικά αντίτιμο μιας σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων που γίνονται το καλοκαίρι, η ΚΝΕ, πέρα από τις προφεστιβαλικές της εκδηλώσεις και τις αθλητικές της διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, δίνει διέξοδο στην ανάγκη των νέων για ψυχαγωγία και με τις δωρεάν προβολές κινηματογραφικών ταινιών που κάνουν οι Οργανώσεις της σε μια σειρά γειτονιές και πόλεις.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Αττική, συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών με δωρεάν είσοδο που διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ, στο Κερατσίνι, στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου (Κωνσταντινουπόλεως 51). Προβολές γίνονται σήμερα και αύριο, στις 9 μ.μ., ενώ το Σάββατο 23 Ιούλη διοργανώνεται coctail πάρτι.

Επίσης, προβολές κινηματογραφικών ταινιών οργανώνει η ΟΒ Εξαρχείων της ΚΝΕ, κάθε Τετάρτη έως τις 3 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36).

Με επιτυχία έχουν ξεκινήσει και οι προβολές ταινιών, που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο. Οι προβολές σε όλες τις πόλεις ξεκινούν στις 9 μ.μ. και το πρόγραμμα των προβολών συνεχίζεται ως εξής:

Στην Καλαμάτα, στην πλατεία Μαυρομιχάλη τις μέρες: Σήμερα Πέμπτη, Δευτέρα 25 Ιούλη, Πέμπτη 28 Ιούλη, Πέμπτη 4 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Στην Σπάρτη, στις νέες εργατικές εστίες τις μέρες: Τρίτη 26 Ιούλη και Τρίτη 2 Αυγούστου.

Στην Τρίπολη, στη Σκακιέρα τις μέρες: Δευτέρα 25 Ιούλη, Τετάρτη 27 Ιούλη και Δευτέρα 1 Αυγούστου.

Στο Ναύπλιο, στο Θεατράκι του ΟΣΕ τις μέρες: Σήμερα Πέμπτη, Παρασκευή 29 Ιούλη, Τρίτη 2 Αυγούστου και Κυριακή 7 Αυγούστου.

Στην Κόρινθο, στο ανοιχτό αμφιθέατρο του δημαρχείου τις μέρες: Αύριο Παρασκευή, Παρασκευή 29 Ιούλη, Παρασκευή 5 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ