Παρασκευή 15 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Σάββατο

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Νέας Μαγνησίας.

-- Στις 9.30 μ.μ., λαϊκό γλέντι διοργανώνουν οι ΚΟ 7ου Διαμερίσματος Αθήνας στο πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους (Τριφυλλίας & Λάμψα).

Την Κυριακή 17/7

-- Εκδήλωση στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, στις 8 μ.μ., με θέμα τη Μάχη της Χαλανδρίτσας στις 5 Ιούλη 1948. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσουμπρής, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιθακιάς, από την ΚΟΒ Δυτικής Ζακύνθου για τους φυλακισμένους κομμουνιστές και πρωτοπόρους αγωνιστές στις φυλακές Ζακύνθου, με ομιλητή τον Γιάννη Μυλωνά, στέλεχος του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 18/7

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών, η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ, με παρουσίαση του άρθρου του Κ. Σκολαρίκου «Η στρατηγική του ΚΚΕ και ο αγώνας του ΔΣΕ», από την έκδοση του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ για τον ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στον ΔΣΕ.

Την Τρίτη 19/7

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα των ΚΑΠΗ Ζαρουχλέικων, η ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, μέλος του ΤΓ Πάτρας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στον ΔΣΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, η ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70χρονα του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δεληγιάννης, Γραμματέας της ΚΟΒ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση αφιερωμένη στον ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ