Τετάρτη 13 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

-- Η ΚΟ Αλιάρτου - Θεσπιών του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, στις 8 μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και της Γραμματείας της ΕΠ Στερεάς του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μαζί με το Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 72 χρόνια από τη Μάχη στο «Κάστρο» της οδού Μπιζανίου 10. Στην εκδήλωση, που θα γίνει στις 7.30 μ.μ., μπροστά από το «Κάστρο», θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

-- Εκδήλωση για τη Μάχη των Γρεβενών (25/7/1947) διοργανώνει η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς των Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστεί ζωντανή μαρτυρία από τη Μάχη των Γρεβενών. Η εκδήλωση θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.

-- Σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΟ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο θεατράκι του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, θα μιλήσει ο Οδυσσέας Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας «Ladlow, οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα».

Το Σάββατο 16/7

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Νέας Μαγνησίας.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org