Σάββατο 9 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Σάββατο

-- Εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο χώρο του θερινού κινηματογράφου «Αλέξανδρος» στο Δημοτικό Κήπο Δράμας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην ΕΕ μετά το Brexit και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 73 χρόνια της ΕΠΟΝ, στις 8 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ και θα λειτουργεί και έκθεση φωτογραφικού υλικού.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Παιανία, στην πλατεία Παλαιού Δημαρχείου Γλυκών Νερών (επί της Λεωφόρου Λαυρίου) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Η ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΟΒ Κατασκευών της ΚΝΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο στο Ναύπλιο, αφιερωμένο στους Ακροναυπλιώτες οικοδόμους κομμουνιστές. Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Μεταξουργείου, στις 7.30 π.μ. Στην εκδήλωση στις 10 π.μ. θα μιλήσει ο Μιχάλης Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Τη Δευτέρα 11/7

-- Εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟΒ ΕΒΕ Ηρακλείου, με θέμα «Στο δρόμο της Λαϊκής Συμμαχίας η ανατροπή της πολιτικής που μας ξεκληρίζει - η προοπτική της Λαϊκής Εξουσίας», στις 8 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 1. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος για τους ΕΒΕ της ΚΕ.

Την Τρίτη 12/7

-- Η ΤΟ Κεντροανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 71 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Χαλκοκονδύλη στην Ξηροκρήνη.

Την Τετάρτη 13/7

-- Η ΚΟ Αλιάρτου - Θεσπιών του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου, στις 8 μ.μ., για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και της Γραμματέας της ΕΠ Στερεάς του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μαζί με το Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα για τα 72 χρόνια από τη Μάχη στο «Κάστρο» της οδού Μπιζανίου 10. Στην εκδήλωση, που θα γίνει στις 7.30 μ.μ., μπροστά από το «Κάστρο», θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

-- Εκδήλωση για τη Μάχη των Γρεβενών (25/7/1947) διοργανώνει η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαχαναγοράς των Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Γιάννης Βήττας, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστεί ζωντανή μαρτυρία από τη Μάχη των Γρεβενών. Η εκδήλωση θα κλείσει με λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ