Σάββατο 9 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Δ. Κουτσούμπας στο Βιετνάμ

Επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ

Αναχώρησε χτες για το Βιετνάμ αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα. Η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ, έως τις 15 Ιούλη, μετά από πρόσκληση του ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής και της ηγεσίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Βιετνάμ. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν επίσης ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής και ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα, θα μεταβούν στο Ανόι και την πόλη Χο Τσι Μινχ (πρώην Σαϊγκόν), όπου θα έχουν συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΒ, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της ΚΕ, τον Επικεφαλής της Κομματικής Επιτροπής της Πόλης Χο Τσι Μινχ, καθώς και με άλλα τμήματα της ΚΕ του ΚΚΒ. Επίσης, θα συναντηθούν με την Επιτροπή Ειρήνης του Βιετνάμ, την Οργάνωση Νεολαίας του Χο Τσι Μινχ, αντιπροσωπεία της εφημερίδας «Ναν Ζαν» («Λαός») και με τον Ελληνα πρέσβη στο Ανόι.

Θα αποτίσουν φόρο τιμής στο Μαυσωλείο του Χο Τσι Μινχ στο Ανόι και θα επισκεφθούν μέρη που συνδέονται με την ιστορία και τους αγώνες του βιετναμέζικου λαού, αλλά και τη σύγχρονη οικονομική - κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, τόσο στο Βορρά, στην περιοχή του Ανόι, όσο και στο Νότο, στην περιοχή της πόλης του Χο Τσι Μινχ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ