Πέμπτη 7 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Το εργατικό κίνημα να είναι σε επαγρύπνηση

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, με ανακοίνωση της Γραμματείας της, «εκφράζει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εργάτες του κόσμου που αγωνίζονται ενάντια στο ΝΑΤΟ και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις», σημειώνοντας ότι η Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία «θα αποφασίσει νέα επικίνδυνα σχέδια για την εργατική τάξη».

Και συνεχίζει: «Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να δημιουργήσει νέες στρατιωτικές βάσεις στην Ιαπωνία και την Ελλάδα. Συγκεντρώνει ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις στη Βόρεια Ευρώπη, στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ετοιμάζονται για νέες παρεμβάσεις κατά των αγωνιζόμενων λαών, ενώ οι επεμβάσεις τους είναι ο κύριος λόγος για τη δημιουργία των προσφύγων και μεταναστών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άνθρωποι σε κάθε χώρα πρέπει να αποφασίζουν για το δικό τους παρόν και μέλλον. Η ΠΣΟ απαιτεί την άμεση διάλυση του ΝΑΤΟ σήμερα. Αυτή η θέση είναι άμεση προτεραιότητα για το διεθνές συνδικαλιστικό κίνημα.

Εκ μέρους των 92 εκατομμυρίων μελών της ΠΣΟ, καταδικάζουμε τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και καλούμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα, σε κάθε γωνιά του κόσμου να είναι σε επαγρύπνηση και να παλέψει ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που ετοιμάζονται».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ