Τετάρτη 1 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Πολιτική συγκέντρωση στη Λητή Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

- Αύριο Πέμπτη, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Σίνδου, πολιτική συγκέντρωση, με ομιλητή τον Αγγελο Τζέκη, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Συνεχίζοντας το πρόγραμμα πολιτικών εξορμήσεων στα χωριά του Αποκόρωνα Χανίων, η Αχτιδική Επιτροπή Αποκόρωνα του ΚΚΕ πραγματοποιεί εξόρμηση στους Αρμένους αύριο Πέμπτη, 2 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ.

- Διήμερη περιοδεία στη Ζάκυνθο πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη ο βουλευτής του ΚΚΕ Παναγιώτης Κοσιώνης. Σήμερα Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ζάντε Λούης Μπιτς», στις 2 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αστήρ Παλλάς» και στις 8.30 μ.μ. στα χωριά Τραγάκι και Μπελούσι.

Αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ, στις 12 στο ξενοδοχείο «Πλάγος» και στις 1.30 μ.μ. στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Αμέσως μετά, ο Π. Κοσιώνης θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά, όπου θα παραμείνει για τρεις μέρες. Στα πλαίσια της επίσκεψής του, το Σάββατο το πρωί, θα περιοδεύσει στην αγορά του Αργοστολίου, το μεσημέρι σε ξενοδοχεία της πόλης, στις 6.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 8.30 το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική φεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Αργοστόλι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ