Τετάρτη 29 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ., στη Δάφνη, στην πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., στα Μελίσσια, στο Πολιτιστικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά σε σύσκεψη μεταλλεργατών, θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μαρίνου Κοσκινά, στη Δραπετσώνα, θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Χαραυγής (Γαριδάδικα) θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα) στη Σαλαμίνα, θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο Ερμού (Ερμού και Μαρίας Κιουρί) στα Ταμπούρια, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμάρας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο

Σήμερα, Τετάρτη, η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Σαπφούς. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ της ΚΚΕ.

Στην Ηπειρο

Σήμερα, Τετάρτη, η Κομματική Οργάνωση Επαγγελματοβιοτεχνών (ΕΒΕ) της Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση και ανάπτυξη: Τα πληρώνουν ακριβά οι αυτοαπασχολούμενοι και οι οικογένειές τους - Η ανάγκη οργάνωσης της πάλης και της Λαϊκής Συμμαχίας - Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ