Τετάρτη 22 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Εκδηλώσεις μπροστά στις 26 Ιούνη, την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών οργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στο πλαίσιο αυτό η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, την Παρασκευή 24 Ιούνη, στις 8.00 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο Καλαμάτας, όπου θα παρουσιαστεί η θέση του ΚΚΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα, το Σάβββατο 25 Ιούνη, στις 18.30 στην πλατεία Γεωργίου η ΟΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ πραγματοποιεί ομιλία-συζήτηση με τη Λούλα Καρατζά, επικεφαλής του τμήματος κατά των ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι οργανώσεις Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνουν παράλληλα αθλητικές δραστηριότητες, συναυλία με νεανικά συγκροτήματα και παιχνίδι ερωτήσεων quizdom, ενώ στις 26/6 στην Κεφαλονιά, στην πλατεία Ληξουρίου θα διοργανωθούν αθλητικές δραστηριότητες (μπάσκετ, πινγκ πονγκ) και θα πραγματοποιηθεί και ομιλία από στέλεχος της ΚΝΕ.

Εκδηλώσεις πραγματοποιούν παράλληλα και κέντρα πρόληψης και μονάδες απεξάρτησης:

  • Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αρηξις» και η Μονάδα Απεξάρτησης «18 Ανω - ΨΝΑ» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιούν προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ του Γιώργου Χρ. Ζέρβα: «Εγώ είμαι ένας άλλος» - Από τη Θεραπεία (18 Ανω) στην Κοινωνική Ενταξη. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ.στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 134 & Επαύλεως). Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα προλογίσει την εκδήλωση και θα ακολουθήσει συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου.
  • Στις 21 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμπληρώνει 28 χρόνια λειτουργίας και δημιουργικής πορείας. Αύριο, Πέμπτη 23 Ιούνη θα πραγματοποιηθούν τα γενέθλια της «ΣΤΡΟΦΗΣ» στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών όπου η «Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ» με τους φίλους - καλλιτέχνες, Γιώτα Νέγκα, Στάθη Δρογώση, Τζωρτζίνα Καραχάλιου και το συγκρότημα ΧΟΡΔΕΣ του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ δίνουν συναυλία στο πλαίσιο ενός διημέρου αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και με το μήνυμα: ΚΕΘΕΑ RELOAD - Η Τέχνη της Απεξartησης.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ