Πέμπτη 16 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ανέκαμψε η Σλοβακία, καίγονται οι Βρετανοί

Σημαντική νίκη που την βάζει στο κυνήγι της πρόκρισης πέτυχε χτες η Σλοβακία επί της Ρωσίας με 2-1

Eurokinissi

Σημαντική νίκη που την βάζει στο κυνήγι της πρόκρισης πέτυχε χτες η Σλοβακία επί της Ρωσίας με 2-1
Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά το κυνήγι της πρόκρισης στο 2ο όμιλο επέφερε η χτεσινή νίκη της Σλοβακίας επί της Ρωσίας με 2-1, με την οποία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τις θέσεις που οδηγούν στους «16». Την ίδια στιγμή, η σημερινή βρετανική κόντρα μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας είναι πλέον ιδιαίτερα κρίσιμη και για τους δύο αντιπάλους.

Μπήκε στο ...κόλπο

Οι Σλοβάκοι, δίνοντας περισσότερη προσοχή στην άμυνα και στηριζόμενοι στις αντεπιθέσεις, κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη χάρη στα τέρματα των Βάις στο 32' και Χάμσικ στο 45'. Στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι χωρίς προβλήματα, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο άντεξαν και την αύξηση της πίεσης από τους αντιπάλους τους. Οι Ρώσοι κινήθηκαν και πάλι σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, μη μπορώντας να εκμεταλλευτούν την πρωτοβουλία στις κινήσεις που τους έδωσαν οι αντίπαλοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η μείωση του σκορ με τον Γκλουσακόβ στο 80', τους έδωσε κάποια ψυχολογική ώθηση να πιέσουν περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω.

Βρετανικό ντέρμπι σήμερα

Ιδιαίτερα καθοριστική για το σκηνικό στον όμιλο θεωρείται η σημερινή βρετανική κόντρα για τον ίδιο όμιλο μεταξύ της Αγγλίας και της Ουαλίας. Από τους δύο σε δυσκολότερη θέση είναι η Αγγλία αφού η ισοπαλία με τη Ρωσία, στην πρεμιέρα, της στενεύει κατά πολύ τα περιθώρια, με τη νίκη να είναι το ζητούμενο και για ψυχολογικούς λόγους για την ομάδα του Χόντσον που επικρίθηκε αρκετά μετά την πρεμιέρα. Από την άλλη, η Ουαλία βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογία μετά το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στη Σλοβακία που την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου. Στόχος για σήμερα είναι ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, που θα την διατηρήσει στη διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων πρόκρισης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ