Παρασκευή 10 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δύο νέες ιστοσελίδες θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο

Η ΚΕ του ΚΚΕ πρόκειται σύντομα να αναρτήσει στο διαδίκτυο δύο νέες ιστοσελίδες.

Α) Ιστοσελίδα προσφορών στο Αρχείο της ΚΕ του ΚΚΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://arxeio.kke.gr

Β) Ιστοσελίδα αφιερωμένη στα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, στη διεύθυνση: http://dse.kke.gr

Η πρώτη ιστοσελίδα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της την Κυριακή 12 Ιούνη 2016 παρουσιάζοντας πρόσφατες και παλιότερες προσφορές στο Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ και θα συνεχίσει με νέες προσκτήσεις, με σκοπό τον παραπέρα εμπλουτισμό του Ιστορικού Αρχείου της ΚΕ του ΚΚΕ, τη διάδοση του ιστορικού υλικού ως στοιχείο της γνωριμίας με την ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ, που πλησιάζει τον έναν αιώνα δράσης. Υλικά από τις προσφορές θα δημοσιεύονται τακτικά στην ιστοσελίδα.

Η δημιουργία της δεύτερης ιστοσελίδας για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας επιδιώκει να φωτίσει πτυχές της ηρωικής πάλης του ΔΣΕ, να συμβάλει στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας, των πολιτικών διδαγμάτων, να γνωρίσουν οι νεότερες γενιές τον τιτάνιο αγώνα του. Το αρχειακό και οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από το Αρχείο του ΚΚΕ και μεγάλο κομμάτι αυτού έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Η λειτουργία της θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Ιούνη 2016. Το περιεχόμενό της θα εμπλουτίζεται στην πορεία με νέα υλικά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ