Σάββατο 28 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικές δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

Με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Σπ. Στριφτάρη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο και ώρα 9.00 μ.μ. στο Μύτικα, εκδήλωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ, που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας.

- Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η περιοδεία στην Κρήτη του βουλευτή του ΚΚΕ Τ. Τσιόγκα. Χτες, ο βουλευτής του Κόμματος περιόδευσε στο Νομό Χανίων, ενώ σήμερα θα βρεθεί στο Νομό Ρεθύμνου και στις 10.00 π.μ. θα συναντηθεί με το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Στις 12 το μεσημέρι και στη 1.00 μ.μ. θα επισκεφτεί, αντίστοιχα, τα ξενοδοχεία «Ρήθυμνα» και «Crete Star», ενώ στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο χωριό Σπήλι.

Το Νομό Ηρακλείου, θα επισκεφτεί αύριο Κυριακή και το πρωί θα μιλήσει στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων «Crete Mare», «Candia Mare» και «Σειρήνες». Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Τ. Τσιόγκας θα συναντηθεί με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Εμπορικού Συλλόγου Χερσονήσου και με τα Σωματεία Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αντίστοιχα. Στις 8.00 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο «Κρασανάκη» στην πλατεία Αγίου Νικολάου, στην Αλικαρνασσό.

Την τελευταία μέρα της περιοδείας του, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, θα βρεθεί στο Νομό Λασιθίου και, στις 9.30 μ.μ., θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ΜΙΝΩΣ ΠΑΛΛΑΣ», όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους, για να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «ΛΙΚΤΟΣ» στην Ιεράπετρα.

Στις 2.00 μ.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δήμου Ιεράπετρας. Η περιοδεία θα κλείσει με ανοιχτή ομιλία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αγ. Νικολάου με θέμα: «Εργασιακά - Κοινωνική Ασφάλιση», ενώ στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Πολιτική συγκέντρωση σήμερα Σάββατο στο Βαύδο Χαλκιδικής και ώρα 8.30 μ.μ., διοργανώνει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Γιώργο Χουρμουζιάδη.

- Η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση τη Δευτέρα 30 Ιούλη και ώρα 9.00 μ.μ. στα Λιθαρίτσια. Σ' αυτήν, η αντιπροσωπεία της αποστολής της μεγαλειώδους κινητοποίησης της Γένοβας θα μεταφέρει τις εμπειρίες της και την προοπτική του κινήματος ενάντια στην «παγκοσμιοποίηση». Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Αλυσσανδράκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ