Σάββατο 28 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Παραλειπόμενα της πρωθυπουργικής φιέστας

Αντιγράφουμε από το χτεσινό «Καρφί»: «Ποιος έδωσε την εντολή να ναυλώσει η Πολεμική Αεροπορία ελικόπτερο προκειμένου να μεταβεί το ζεύγος Νταλάρα, με την Αννα Βαγενά και τον πρώην δήμαρχο Ανω Σύρου Νίκο Φιλάρετο, στις 24 Ιουλίου στη Γυάρο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο νησί; Με ποια ιδιότητα ήρθε ο κύριος Νταλάρας; Μπας κι είναι... υπουργός; Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.

ΥΓ. 1: Φαιδρές απαντήσεις του τύπου "το ζεύγος Νταλάρα παραθέριζε στη Σύρο κι έφτασε με πλοιάριο" δεν τις δεχόμαστε, διότι ήμασταν παρόντες και - δόξα σοι πανάγαθος - βλέπουμε πολύ καλά.

ΥΓ. 2: Στην αρχή απορήσαμε, όταν είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή στο νησί. Αργότερα όμως καταλάβαμε το σκοπό της επισκέψεώς του, αφού τον είδαμε να ζητά από τον πρωθυπουργό να γίνει συναυλία αφιερωμένη στους εξόριστους αντιστασιακούς».

Δηλαδή, η Πολεμική Αεροπορία ναύλωσε ελικόπτερο, για να πάει ο Νταλάρας στη Γυάρο και να ζητήσει από τον Κ. Σημίτη να γίνει συναυλία; Μην τρελαθούμε κιόλας... Δεν αμφισβητούμε τα γεγονότα που αναφέρει το «Καρφί» - άλλωστε γράφτηκαν και σ' άλλες εφημερίδες. Απλά, θέλουμε να πούμε ότι οι καλλιτέχνες μεταφέρθηκαν εκεί, για να ενισχύσουν το πρωθυπουργικό σόου, του δήθεν προσκυνήματος στη Γυάρο και μια και βρέθηκαν εκεί έβαλαν και τα... αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ