Τετάρτη 1 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
Απαιτεί την άμεση μετεγκατάσταση του 13ου Νηπιαγωγείου

Το οξυμένο πρόβλημα της έλλειψης στέγης για το 13ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» του δήμου και ενώνει τη φωνή της με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που διεκδικούν από τη δημοτική αρχή και την κυβέρνηση την άμεση μετεγκατάσταση του σχολείου, που σήμερα στεγάζεται σε ένα χώρο μόλις 48 τ.μ.!

Στην ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Βύρωνα, μεταξύ άλλων, επισημαίνει: «Η κατάσταση στα σχολεία του δήμου μας συνεχώς χειροτερεύει, καθώς τόσο οι υποδομές τους όσο και οι αύλειοι χώροι τους είναι σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνοι για την ασφάλεια των παιδιών.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" ήδη από το Σεπτέμβρη του 2015 κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για την Παιδεία και είχε ζητήσει από τη δημοτική αρχή την πραγματοποίηση ξεχωριστής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα».

Καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Το αίτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών "Ρόζα Ιμβριώτη" είναι ένα: Το Σεπτέμβρη, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση! Οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και στο ΔΣ στις 23/5 στήριξαν ακόμα μια φορά τα δίκαια αιτήματα των εκπαιδευτικών και κάλεσαν τη δημοτική αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της.

Απαιτούμε, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση και οι μαθητές του νηπιαγωγείου να πάνε σε νέο χώρο, ασφαλή, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται!

Απαιτούμε να μπει τέλος στην κοροϊδία! Κανένας εφησυχασμός!».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org