Κυριακή 29 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Στο πλαίσιο της πολύμορφης πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σε εργασιακούς χώρους και στις γειτονιές όλων των Δήμων της Αττικής, με σύνθημα: «Καμία ανοχή - Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη Λαϊκή εξουσία», προγραμματίζονται για τις επόμενες μέρες οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. στην Παλατιανή Ιλίου, (καφενείο Γοργόνας) θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στον Αγ. Σπυρίδωνα του Αιγάλεω, στην πλατεία Αναγεννήσεως, θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 31/5

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Παλαιό Φάληρο, στην πλατεία Ντάβαρη, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 1/6

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Νίκαιας, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Κάτω Αιγάλεω στις εργατικές κατοικίες (Θεσσαλονίκης), θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα Παναθήναια, στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αλλες δραστηριότητες

-- Την Τρίτη 31/5, στις 10.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ στον Υμηττό (πρώην ΠΥΡΚΑΛ), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Την Τρίτη 31/5, στις 10 π.μ., ο Μανώλης Ραπανάκης, Γραμματέας του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ θα επισκεφτεί την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ