Τρίτη 24 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Η... Οδύσσεια του φάιναλ φορ

Σε Οδύσσεια... που κινδυνεύει πλέον να μείνει χωρίς ...Ιθάκη εξελίσσεται η διεξαγωγή του φάιναλ φορ στο Κύπελλο πόλο ανδρών για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ). Σε αυτό μετέχουν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βουλιαγμένη, Εθνικός.

Ωστόσο, η παρουσία των δύο «αιωνίων» και ο φόβος για την πρόκληση εκτρόπων έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο να βρεθεί έδρα διεξαγωγής. Μετά και την άρνηση του Δήμου Χαϊδαρίου κατόπιν πρόσκλησης για τη διοργάνωση από πλευράς ΚΟΕ, η τελευταία καλεί σήμερα σε έκτακτη σύσκεψη τις εμπλεκόμενες ομάδες. Τα σενάρια είναι όλα ανοιχτά ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ομοσπονδία να προκρίνει τη λύση διεξαγωγής του φάιναλ φορ στη Βουλιαγμένη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμφωνήσουν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Εθνικού. Εάν δεν υπάρξει συμφωνία τότε η ματαίωση του Κυπέλλου είναι μονόδρομος αφού δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες.

Σημειώνεται πως τη διοργάνωση αρχικά την είχε αρνηθεί για οικονομικούς λόγους ο Δήμος Πάτρας, ενώ υπό το φόβο των ενδεχόμενων επεισοδίων (κυρίως από τους οπαδούς των δυο «αιωνίων») την άρνησή τους εξέφρασαν ακόμα οι Δήμοι Ν. Σμύρνης, Χαλκίδας, Καρπενησίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ