Σάββατο 21 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα σε εργασιακούς χώρους και τις γειτονιές όλων των δήμων της Αττικής

Με σύνθημα «Καμία ανοχή - Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη λαϊκή εξουσία», η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ αναπτύσσει μια πολύμορφη πολιτική δραστηριότητα στους εργασιακούς χώρους και στις γειτονιές όλων των δήμων της Αττικής.

Στόχος να συζητήσει οργανωμένα με χιλιάδες εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες τα συμπεράσματα της πάλης ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και της κυβέρνησης.

Να συζητήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να δυναμώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Να δυναμώσει η συσπείρωση με το ΚΚΕ, που με συνέπεια και σταθερότητα προβάλλει ότι ο λαός μπορεί να απαλλαγεί από τα βάσανα της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και να ικανοποιήσει τις ανάγκες του στη δουλειά - στη μόρφωση - σ' όλους τους τομείς της ζωής του, με τον ίδιο στο τιμόνι της εξουσίας.

Συγκεντρώσεις τις επόμενες μέρες

Στο πλαίσιο αυτό, προγραμματίζονται για τις επόμενες μέρες οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

-- Αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στο καφενείο «Μπούκα» (Αιακού 230), θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 23/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Μοσχάτο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (παλιό Νεκροταφείο) θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Τετάρτη 25/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στο θεατράκι στο Αίθριο, θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

-- Την Παρασκευή 27/5, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω, στην πλατεία 19ης Μάη, θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αλλες δραστηριότητες

-- Τη Δευτέρα 23/5, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών διοργανώνει στο Στέκι Νεολαίας & Πολιτισμού της ΚΝΕ (Τροίας 36) παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Την Τρίτη 24/5, στις 8 π.μ., σε συγκέντρωση στο Νομισματοκοπείο θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!(22/5/2016)
Καμία ανοχή - καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!(19/5/2016)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(12/5/2015)
Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας(19/3/2008)
Εκδήλωση της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας(19/3/2008)
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις στο Λεκανοπέδιο(28/3/2000)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org