Σάββατο 14 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Καμπάνες» σε Κάτσε και Μπαρμπόσα

Ακριβά θα πληρώσουν την αψιμαχία τους οι Κάτσε και Μπαρμπόσα μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ, αφού τιμωρήθηκαν χτες από την Πειθαρχική Επιτροπή με ποινή 3 αγωνιστικές ο καθένας. Επίσης, και στους δύο παίκτες επιβλήθηκε 200.000 ευρώ πρόστιμο. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια με το σφύριγμα της λήξης ανταλλάσσοντας μέχρι και μπουνιές, με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης.

ΒΕΡΟΙΑ: Αλλαγή τροπής στο θέμα με την αδειοδότηση της Βέροιας υπήρξε χτες αφού οι φήμες που υπήρχαν επιβεβαιώθηκαν και επίσημα με την άδεια της ομάδας από την Ημαθία να ανακαλείται από το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Σημειώνεται πως αν και αρχικά είχε πάρει άδεια, ωστόσο ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, είχε αποφασίσει να ανοίξει ξανά ο φάκελος που είχε καταθέσει η ΠΑΕ, μέσω του οποίου την εξασφάλισε. Η Βέροια έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός πέντε ημερών, όπως και θα πράξει. Υπενθυμίζεται ότι από φέτος υπάρχει και τρίτος βαθμός εκδίκασης. Αν δηλαδή απορριφθεί η έφεση των Μακεδόνων, τότε μπορούν να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη δικαίωσης η ομάδα της Βέροιας θα υποστεί κυρώσεις, που έχουν να κάνουν με τους περιορισμούς στις μεταγραφές.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στη Νέα Σμύρνη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Οπως αναμενόταν, μετά τη φετινή επιτυχημένη πορεία, ο Ελληνας τεχνικός υπέγραψε για μια ακόμη χρονιά με τους «κυανέρυθρους».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Και επισήμως παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες και έπειτα από μια γεμάτη σεζόν είναι σε αναζήτηση ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ