Παρασκευή 13 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συσκέψεις και εκδηλώσεις Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Συσκέψεις με θέμα «Απορρίπτουμε, δεν νομιμοποιούμε την αντιλαϊκή επίθεση. Ο λαός θα δείξει την πραγματική δύναμή του!» προγραμματίζουν Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ:

-- Αύριο Σάββατο, στις 7 μ.μ., στη σύσκεψη των ΚΟ Αγίων Αναργύρων στον Πευκώνα (κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων), θα μιλήσει η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 15/5, στις 11 π.μ., στη σύσκεψη της ΚΟ Καματερού, στο ΚΑΠΗ Γεροβουνού (Εργατικές Πολυκατοικίες, δίπλα στη Θεατρική Σκηνή «Εκτός Σχεδίου»), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου της ΠΕ Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 15/5, στις 11.00 π.μ., οι ΚΟ Τηλεπικοινωνιών καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Η ανάγκη ανασύνταξης του κινήματος για αντεπίθεση μπροστά στις εξελίξεις». Η εκδήλωση θα γίνει στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια).

Περιοδείες

Σήμερα, Παρασκευή, εξάλλου, θα πραγματοποιηθούν οι εξής περιοδείες:

-- Ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στις 10 π.μ. θα επισκεφτεί το ΝΑΤ και στις 11.00 π.μ. τον Οίκο Ναύτου, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του ΤΡΑΜ στο Ελληνικό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Σάββατο, στις 10.00 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Μαλακάσα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ