Τετάρτη 11 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Αντεξε και προκρίθηκε η Εθνική

Eστω και με το χειρότερο δυνατό σενάριο, η Εθνική ανδρών κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του World League που θα γίνει στην Κίνα, παρά τη χτεσινή εκτός έδρας ήττα της με 13-10 από την Ουγγαρία για την τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου. Η ελληνική ομάδα ισοβάθμησε με τους Μαγυάρους στην πρώτη θέση, ωστόσο η νίκη της με 4 γκολ διαφορά στο παιχνίδι του Α' γύρου στην Ελλάδα (12-8) την έφερε να υπερτερεί των συγκατοίκων της. Στο χτεσινό παιχνίδι η Εθνική άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, που στο τελευταίο δίλεπτο έφθασαν μια ανάσα από το στόχο τους προηγούμενοι με +3 (13-10) και παίζοντας άψογη άμυνα, παρά την απώλεια λόγω ποινών των Τίγκα, Δερβίση και Ποντικέα, πήρε την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-2, 2-2, 4-2.

Ουγγαρία: Ντένες Βάργκα 4, Βάμος 3, Χοζνιάσκι 2, Χάραϊ 2, Ζαλάνκι 1, Βάργκα Ντάνιελ 1. Ελλάδα: Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 4, Ποντικέας 1.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Η Βουλιαγμένη νικώντας για δεύτερη φορά το Ρέθυμνο, αυτή τη φορά με 12-4, έκανε το 2-0 στις νίκες παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Σήμερα, θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι στον άλλο ημιτελικό μεταξύ Εθνικού - Ολυμπιακού (18.00), με τον δεύτερο να προηγείται με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ