Τρίτη 10 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Βέρθερος» από νέους ηθοποιούς

Το Θέατρο «Σημείο» παρουσιάζει την παράσταση «Βέρθερος», ένα έργο βασισμένο στο μυθιστόρημα του Γκαίτε «Τα Πάθη του Νεαρού Βέρθερου», σε σκηνοθεσία και σκηνική σύλληψη του Αλέξανδρου Διαμαντή.

Ο Βέρθερος, ένας νέος με ειλικρινή ευαισθησία, ονειροπόλος και αβέβαιος, αντιμετωπίζει τη ζωή σαν όνειρο, εξωθώντας τον εαυτό του στα άκρα. Μια σειρά επεισοδίων που δοκιμάζουν τη βαθιά του πίστη στους ανθρώπους και προπάντων ένας άτυχος έρωτας, τον οδηγούν στην ελεύθερη επιλογή ενός λυτρωτικού θανάτου, ο οποίος εντούτοις δεν είναι ούτε η απότομη διακοπή, ούτε η θλιβερή λύση στα πάθη και τους πόνους της καρδιάς του, αλλά μια συγκλονιστική απόδειξη της αγαθής προσήλωσής του στις ιδέες και στην πίστη του.

Παίζουν οκτώ νέοι ηθοποιοί: Μάγια Ανδρέου, Βασιλική Γεωργικοπούλου, Γιώργος Κοσκορέλλος, Νίκος Λεκάκης, Χρυσούλα Παππά, Θανάσης Πατριαρχέας, Δημήτρης Νάκος, Ναταλία Σουίφτ. Χορογραφία: Ειρήνη Κυρμιζάκη. Η σκηνογραφία βασίστηκε στην εγκατάσταση «Αtopia» της Δέσποινας Χαριτωνίδη. Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα. Φωτισμοί: Αννα Σμπώκου.

Από το Σάββατο 14 Μάη έως την Κυριακή 29 Μάη. Παρασκευή, Σάββατο: 21.15. Κυριακή: 20.15. Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά. Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 12 ευρώ. Για θεατές κάτω των τριάντα ετών: 5 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ