Πέμπτη 5 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εργατικό δεκαήμερο με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων

Εργατικό δεκαήμερο με πλούσιες εκδηλώσεις σε όλη την περιοχή, συζητήσεις, συσκέψεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, προβολές, πραγματοποιεί από σήμερα Πέμπτη η ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα των πρώτων ημερών έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι, η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης θα πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας: «Ludlow, οι Ελληνες στους πολέμους του ανθρακα».

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στο Λαϊκό Θέατρο (Γερμανού & Ηλείας), παρουσίαση της μπροσούρας της ΚΕ του ΚΚΕ «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ», από τις ΚΟΒ Μετάλλου, Τροφίμων - Ποτών, Τηλεπικοινωνιών και την ΟΒ ΙΕΚ της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Πάνος, μέλος του ΤΓ Πάτρας του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, η ΚΟΒ Καλαβρύτων θα πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας «Ludlow, οι Ελληνες στους Πολέμους του Ανθρακα».

-- Στις 8 μ.μ., η KOB Ξενοδοχοϋπαλλήλων, στα γραφεία της ΤΕ Ζακύνθου (Αλ. Ρώμα 45) διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Η απόφαση της διευρυμένης Ολομέλειας της ΚΕ του ΚΚΕ για την πορεία ανασύνταξης του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος και της ανάπτυξης της κομματικής οικοδόμησης στην εργατική τάξη». Θα μιλήσει ο Τάκης Στρούζας, Γραμματέας της ΤΕ Ζακύνθου.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης διοργανώνει παρουσίαση της μπροσούρας της ΚΕ του ΚΚΕ: «Η εμφάνιση της εργατικής τάξης, ο ρόλος της στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες στον 20ό αιώνα και η στρατηγική του ΚΚΕ», στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Γαβρίλης, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του ΕΚΚΙ.

Το Σάββατο, 7/5

-- Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας της ΚΝΕ στα γήπεδα του Παμπελοποννησιακού σταδίου (Κουκούλι) στην Πάτρα.

-- Στις 8.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δήμου Αμφιλοχίας «Αφών Τρομπούκη» η ΚΟΒ Αμφιλοχίας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στα 130 χρόνια από την 1η Μάη του Σικάγο και στα 80 χρόνια από το Μάη του '36. Θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και θα γίνει απαγγελία αποσπάσματος του «Επιταφίου», του Γ. Ρίτσου.

-- Η ΚΟΒ Κάμπου Ηλείας προβάλλει την ταινία «Ludlow, οι Ελληνες στους πολέμους του άνθρακα», στην αίθουσα του Δημαρχείου στα Λεχαινά, στις 7.30 μ.μ.

-- Η ΚΟΒ Αμαλιάδας προβάλλει την ίδια ταινία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στις 7.30 μ.μ.

Την Κυριακή, 8/5

-- Στις 9 μ.μ., στο Λαϊκό Θέατρο (Γερμανού & Ηλείας) η ΤΕ Πάτρας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει προβολή της ταινίας «Το αλάτι της γης» του Βιμ Βέντερς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ