Πέμπτη 5 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις και παρεμβάσεις για τη 48ωρη απεργία

Πρωτοβουλίες για την προετοιμασία της 48ωρης απεργίας παίρνουν μια σειρά συνδικάτα και φορείς του κινήματος. Ενδεικτικά:

  • Σήμερα, Πέμπτη, η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 12.30 μ., στην αίθουσα της Περιφέρειας, με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και την προετοιμασία της επικείμενης 48ωρης απεργίας.
  • Οι 14 Αγροτικοί Σύλλογοι Ηρακλείου και Χανίων που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου σήμερα, Πέμπτη, στις 12 μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, με θέμα την προετοιμασία των 48ωρων αγροτικών κινητοποιήσεων μπροστά στα νέα μέτρα για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό.
  • Συνέντευξη Τύπου για τις πρωτοβουλίες της για την Εργατική Πρωτομαγιά και τη 48ωρη απεργία θα δώσει η Γραμματεία Πρέβεζας του ΠΑΜΕ σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.
  • Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, την Παρασκευή 6 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3 όροφος).
  • Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας θα προχωρήσει σήμερα, Πέμπτη, σε κατάληψη όλων των δημοτικών κτιρίων (11 π.μ. - τέλος ωραρίου) και σε συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Λάρισας στις 11.30 π.μ. Την Παρασκευή 6 Μάη οργανώνει στάση εργασίας μιας ώρας, εκδηλώσεις το πρωί στο αμαξοστάσιο και την Υπηρεσία Πρασίνου και στη 1 μ.μ. στο Δημαρχείο Λάρισας.
  • Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΝΑΤ και ΟΑΕΕ στην Πάτρα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου με θέμα τη συμμετοχή τους στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και τη 48ωρη απεργία, την Παρασκευή στις 12 μ., στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ