Παρασκευή 29 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Να διευκολύνει το έργο του

Το πρώτο από τα δύο βήματα που θα τον φέρουν απευθείας στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει αύριο Σάββατο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σπαντάου

Eurokinissi

Το πρώτο από τα δύο βήματα που θα τον φέρουν απευθείας στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να κάνει αύριο Σάββατο ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σπαντάου
Το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζεται προκειμένου να διευκολύνει την αποστολή του στο φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών θέλει να κάνει αύριο Σάββατο στον Πειραιά ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχθεί τη γερμανική Σπαντάου («Π. Καπαγέρωφ», 16.00, Νοvasports 1) για την προτελευταία αγωνιστική του ομίλου του στην προκριματική φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία και αήττητοι και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα θέλει να διατηρηθεί μέχρι τέλους στο ρετιρέ της βαθμολογίας αφού η πρώτη θέση την γλιτώνει από τον παραπάνω αγώνα και δίνει απευθείας πρόκριση στην τετράδα. Για το σκοπό αυτό η τύχη είναι στα χέρια του Ολυμπιακού αφού και τα δυο παιχνίδια που απομένουν με Σπαντάου και Εγκερ, την τελευταία αγωνιστική, θα διεξαχθούν στην έδρα του. Σημειώνεται πως η ουγγρική ομάδα ως οικοδέσποινα του φάιναλ 6 έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και αγωνίζεται εκτός συναγωνισμού στον όμιλο.

Το κλίμα στους Πειραιώτες είναι ιδανικό μετά και τη σπουδαία επιτυχία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην ισχυρή κροατική Ριέκα, την οποία νίκησαν εκτός έδρας με 10-4 υποχρεώνοντάς την στην πρώτη ήττα στο «σπίτι» της μετά από 3 χρόνια. Πλέον, ενόψει των δύο τελευταίων υποχρεώσεων, οι δυο ακόμα επιτυχίες είναι ο μοναδικός στόχος τους. Μάλιστα, κόντρα στην πρώτη αντίπαλο, τη Σπαντάου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και κάποιους λόγους παραπάνω να επιζητούν τη νίκη αφού στον πρώτο αγώνα κατάφερε να τους... κλέψει την ισοπαλία σε ένα ματς που μέχρι λίγο πριν από το τέλος το έλεγχαν απόλυτα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη συνέχεια της ομάδας αλλά και για τη Σπαντάου, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στο στόχο της πρωτιάς καθώς και στο ότι η ομάδα θα πρέπει να εμφανιστεί πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στα δύο τελευταία παιχνίδια. «Με τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου να τα έχουμε στην έδρα μας, θέλουμε πλέον να κατακτήσουμε την πρώτη και προνομιούχο θέση. Νίκη και μόνο νίκη με τη Σπαντάου, την ομάδα που μας ανάγκασε στον πρώτο γύρο του ομίλου να κάνουμε το μεγαλύτερο λάθος των τελευταίων χρόνων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, ελπίζει η Βουλιαγμένη(2023-04-07 00:00:00.0)
Θετικός απολογισμός για τον Ολυμπιακό(2020-12-17 00:00:00.0)
Εμαθε τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός(2018-09-06 00:00:00.0)
Με τον «αέρα» του πρωτοπόρου(2018-05-10 00:00:00.0)
Ντέρμπι πρωτιάς για τον Ολυμπιακό(2017-04-05 00:00:00.0)
Συνεχίζει να... επιπλέει ο Ολυμπιακός(2015-04-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ