Πέμπτη 21 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Επιστροφή Πεδουλάκη στον ΠΑΟ

Στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού του Αργύρη Πεδουλάκη βρήκε τελικά άμεσα τον αντικαταστάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός, που χτες ανακοίνωσε την πρόσληψή του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Σημειώνεται πως η «πράσινη» ΚΑΕ έλυσε τη συνεργασία της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αμέσως μετά το τέλος του τρίτου αγώνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ, που έφερε την τρίτη και καθοριστική ήττα για την ομάδα, η οποία έμεινε εκτός φάιναλ φορ. Μάλιστα, η βασκική ομάδα έτυχε να συνδέει τους δύο τεχνικούς αφού το 2014 ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αποχωρήσει πρόωρα από το σύλλογο επίσης μετά από εντός έδρας ήττα από τη Λαμποράλ τότε για το ΤΟΠ-16. Σημειώνεται πως αυτή είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά αφού εκτός των περιπτώσεων Πεδουλάκη, Τζόρτζεβιτς είχε μεσολαβήσει ενδιάμεσα και αυτή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που και αυτός έφυγε πριν από τη λήξη της σεζόν. Οι νέες εξελίξεις στο «τριφύλλι» αναμένεται να φέρουν στην ομάδα και την επιστροφή του Νίκου Παππά, ο οποίος το τελευταίο δίμηνο σχεδόν είχε τεθεί σε... καραντίνα από τον Τζόρτζεβιτς και προπονούνταν ατομικά.

ΠΛΕΪ ΟΦ: Και ο Ολυμπιακός το πρώτο βήμα

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β' μέρος, επικράτησε χτες στο ΣΕΦ του Ρεθύμνου με 102-71 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την Α' φάση των πλέι οφ στην Basket League. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους (κρίνεται στις 2 νίκες) στα ημιτελικά. Οι Παπανικολάου (21 π.) και Λοτζέσκι (21 π.) ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, ενώ από το Ρέθυμνο ξεχώρισε ο Στόουν (19 π.). Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στο Ρέθυμνο την Κυριακή 24 Απρίλη (17.00).

  • Το ερχόμενο Σάββατο 23 Απρίλη για δύο ζευγάρια θα διεξαχθούν τα δεύτερα παιχνίδια σε Πυλαία και Κηφισιά. Στην πρώτη ο ΠΑΟΚ που προηγείται με 1-0 νίκες θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ (20.00, Νοvasports 2), ενώ η Κηφισιά θα υποδεχθεί τον Αρη (18.00, Νοvasports 2), που επίσης έχει κάνει το πρώτο βήμα.
  • Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα επισπεύδει πλέον τις υποχρεώσεις του για την Basket League καθώς, όπως ανακοινώθηκε, ο πρώτος αγώνας του με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Απρίλη (17.00).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ