Τετάρτη 13 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σε κομβικό σημείο

Κομβικά θεωρούνται τα σημερινά τέταρτα παιχνίδια της σειράς των ημιτελικών στα πλέι οφ της Volleyleague, τα οποία όπως και τα τρίτα θα διεξαχθούν και πάλι σε Πυλαία και Σύρο. Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει ξανά τον Ολυμπιακό (18.00, Novasports 1) με τις ισορροπίες να έχουν αλλάξει μετά τη νίκη του δεύτερου την περασμένη Δευτέρα, που μείωσε το σκορ στις νίκες σε 2-1. Στόχος του «Δικεφάλου» να εκμεταλλευτεί αυτή τη φορά το πλεονέκτημα έδρας και να πετύχει την τρίτη νίκη που τον στέλνει στον τελικό. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» με ανεβασμένη ψυχολογία πλέον μετά την αναπτέρωση των ελπίδων τους στοχεύουν στην ισοφάριση και ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας για το 5ο παιχνίδι.

Στη Σύρο, ο Φοίνικας με τον αέρα του 2-1 στις νίκες που πέτυχε στον προηγούμενο αγώνα, επίσης στην έδρα του, κοντράρεται με την Κηφισιά (20.30, Νovasports 4) ευελπιστώντας σε κάτι αντίστοιχο της Δευτέρας, που θα τον στείλει στον τελικό. Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχίες (2ο παιχνίδι στην έδρα τους, 1ο στη Σύρο) θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Την έκπληξη ο ΑΟ Θήρας

Ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή που άρχισε στη Σαντορίνη (όταν και ισοφάρισε τις νίκες σε 1-1), ο ΑΟ Θήρας επικράτησε χτες και στην Κυψέλη με 3-1 του Παναθηναϊκού και με συνολικό σκορ 2-1 στις νίκες πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σαντορίνης, που συνέχισε να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό που έχει ήδη προκριθεί.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ