Πέμπτη 7 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Πέμπτη

-- Η ΤΕ Λήμνου του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 8 μ.μ., στο κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ξένος, στέλεχος του ΚΚΕ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Η ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με το ίδιο θέμα, στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 10/4

-- Στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του 3ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ οι ΚΟ ΜΜΕ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς επιβάλλουν την ένταση της λαϊκής παρέμβασης, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Χολαργό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 11 π.μ., η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις, το Προσφυγικό και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην καφετέρια DIEM, στην κεντρική πλατεία της Νέας Μαγνησίας, με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ