Τετάρτη 6 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις και αρχαιρεσίες σωματείων
  • Το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Ζακύνθου καλεί σε Γενική Συνέλευση σήμερα, Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου (Ευγενίδου 5).
  • Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, Γενική Συνέλευση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.
  • Σε Γενική Συνέλευση προχωρά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου το Σάββατο 9/4, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου).
  • Το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες Ιδρύματα Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ) καλεί σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 9/4, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).
  • Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, την Κυριακή 10/4, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
  • Στην ετήσια τακτική Γενική του Συνέλευση προχωρά το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού την Κυριακή 10/4, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19 - 3ος όροφος).
  • Συνεχίζονται έως και την Κυριακή 10 Απρίλη οι εκλογές στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, στοά Φέξη, 7ος όροφος), όλες τις μέρες που θα διαρκέσουν οι αρχαιρεσίες (11 π.μ. - 7 μ.μ.). Κάλπες στήνονται επίσης στα Παραρτήματα και σε χώρους δουλειάς (όλο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του συνδικάτου).
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας και την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο το Σωματείο Εργαζομένων στη «Wind» με τη συνδικαλιστική παράταξη «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) να καλεί σε μαζική συμμετοχή και σε ενίσχυση του ψηφοδελτίου της.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ