Σάββατο 2 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Προς φινάλε με ανοιχτά ζητήματα

Με τις περισσότερες ΠΑΕ του πρωταθλήματος να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων ενόψει της νέας σεζόν, που θα κριθούν στα μέσα Απρίλη, και εν μέσω του... άγχους (κυρίως για τους λεγόμενους ισχυρούς) για το ενδεχόμενο κυρώσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο (από τις FIFA, UEFA), η Super League οδεύει για το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η 28η αγωνιστική ξαναρχίζει τη δράση στο πρωτάθλημα, μετά από τη διακοπή για τα φιλικά της Εθνικής, το οποίο πλέον φθάνει τρεις στροφές πριν από το τέλος του. Σημειώνεται πως στις αγωνιστικές που απομένουν τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια μέρα και την ίδια ώρα.

Πλέον, με τα ζητήματα του τίτλου και του υποβιβασμού να έχουν κριθεί (το δεύτερο μαθηματικά κατά το ήμισυ αφού η Καλλονή υποβιβάστηκε και ο Πανθρακικός έχει μαθηματικές ελπίδες), το ενδιαφέρον στρέφεται στην κόντρα για τα πλέι οφ. Είτε αυτή αφορά το καλύτερο πλασάρισμα εντός της πρώτης πεντάδας, γι' αυτούς που έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση, είτε για την είσοδο σε αυτήν αφού μαθηματικά παίζεται η 5η θέση. Μάλιστα, για το δεύτερο τα πράγματα παίρνουν πλέον άλλη τροπή μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ με αφαίρεση 5 βαθμών για τα επεισόδια στην Τούμπα στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, και ανάλογα με την τύχη της έφεσής του.

Ετσι, από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στη Νέα Σμύρνη μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ, που θεωρείται κομβική για το σκηνικό της πρώτης πεντάδας, και μεταξύ Λεβαδειακού - ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά - Ξάνθης, με τους Γιαννιώτες και τους Κρητικούς να έχουν ακόμα ελπίδες για την πεντάδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΗ (ώρα έναρξης 19.00): Καλλονή - ΑΕΚ (Novasports 4), Ατρόμητος - Παναιτωλικός (Novasports 24), Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 7), Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports EXTRA 1), Ολυμπιακός - Πανθρακικός (Novasports 3), Παναθηναϊκός - Βέροια (Novasports 6), Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (Novasports 2), Πλατανιάς - Ξάνθη (Novasports EXTRA 2).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ