Παρασκευή 1 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Συγκέντρωση σήμερα για το Προσφυγικό

Στις 7 μ.μ., στα Προπύλαια

Από το βήμα της χτεσινής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, καταδίκασε εκ μέρους του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος το νομοσχέδιο για το Προσφυγικό, που συζητάει η κυβέρνηση στη Βουλή, στη βάση της συμφωνίας με την Τουρκία και την ΕΕ. Γι' αυτό κάλεσε τους εργαζόμενους, σήμερα Παρασκευή που ψηφίζεται το νομοσχέδιο, να συμμετάσχουν μαζικά στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια.

Σε ανακοίνωση - κάλεσμα, το ΠΑΜΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα: «Η κυβέρνηση βιάζεται να υλοποιήσει την πολιτική που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη επιδείνωση στις συνθήκες εγκλωβισμού και καταστολής των προσφύγων, που μετατρέπει την Ελλάδα σε χώρα εγκλωβισμού τους, που τους χαρακτηρίζει πλέον παράνομους και στην ουσία κρατούμενους.

Η ΕΕ, αφού τελείωσε με τη διαλογή των προσφύγων στις διάφορες χώρες ανάλογα με τις ανάγκες κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, τους σφραγίζει τις πόρτες και τους εγκλωβίζει στην Ελλάδα, καταπατώντας τα δικαιώματά τους. Καλούμε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση! Να μη γίνουν συνένοχοι στο νέο έγκλημα. Να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την πάλη τους απέναντι στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ