Κυριακή 3 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ συναντήσεις των αιγαιοπελαγίτικων σκακιστικών αγώνων Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Βόρειου Αιγαίου αναδείχθηκε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας «Ι. Τζελεπής». Αυτήν την περίοδο διεξάγονται αγώνες Νοτίου Αιγαίου και τον Μάη θα διεξαχθούν μεταξύ πρωταθλητριών και κυπελλούχων Αιγαίου. Παράλληλα, διοργανώθηκε το Διασυλλογικό Κύπελλο στη μνήμη του Γεωργιανού ΙΜ Αλεκπέρ Σαχταχτίνσκι με συμμετοχή και 5 αθηναϊκών σκ. σωματείων. Νικητές ήταν: 1. Ζήνων Γλυφάδας, 2. ΑΠΟ «Κότινος» Χολαργού, 3. Πανελλήνιος ΓΣ, 4. ΣΟ Αιγάλεω, 5. ΣΟ Ικαρίας, 6. Μεικτή Αιγαίου, 7. Μέλισσος Σάμου, 8. Δίας Πετρούπολης.
  • ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ του πολύ γρήγορου σκακιού, το «Κάισσα Καφέ», ο ΣΟ Ικαρίας, ο Πανελλήνιος ΓΣ και ο ΑΠΟ «Κότινος» διοργανώνουν την Τρίτη 5 Απρίλη το 156ο Μπλιτς με ελβετικό 7 ή 9 γύρων, διεθνή αξιολόγηση και χρόνο σκέψης 3' συν 2'' κάθε παίκτης για ολόκληρη την παρτίδα. Αγωνιστικός χώρος το «Κάισσα Καφέ», Μεσογείων 12 Αμπελόκηποι, τηλ.: 211.4110.320.
  • Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Καλαβρύτων μετά την επιτυχή διοργάνωση του Προκριματικού Σχολικού στα Καλάβρυτα, προγραμματίζει (εκτός από την Πάτρα σήμερα και χτες) να συνοδεύει τους μαθητές-τριες που προκρίθηκαν για την τελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Χαλκιδική στις 23-24 και 25 Απρίλη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ