Παρασκευή 25 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Εντείνονται οι προετοιμασίες στην Πάτρα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και οι λαϊκές συνελεύσεις από τη δημοτική αρχή Πάτρας, για να στηριχθεί ακόμα περισσότερο η μεγάλη πορεία αγώνα ενάντια στην ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος, 3 με 10 Απρίλη, από την Πάτρα έως το Σύνταγμα. Προχτές, ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης, μίλησε στη συγκέντρωση που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με τη συμμετοχή σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και Συλλόγων των Επαγγελματοβιοτεχνών. Ανάμεσα σε άλλα, στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της κινητοποίησης.

Από την άλλη, κάλεσμα στις γυναίκες που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία να πρωτοστατήσουν στην κινητοποίηση, απηύθυνε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, στη λαϊκή συνέλευση των Προσφυγικών - Αγίας Τριάδας. Ανάλογες λαϊκές συνελεύσεις έγιναν στο Ανατολικό και στο Νότιο Διαμέρισμα.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι δηλώσεις στήριξης και συμμετοχής στην κινητοποίηση, από φορείς και σωματεία εντός και εκτός της Αχαΐας. Οι νέες δηλώσεις είναι από τους Συλλόγους: Δρομέων Υγείας Πάτρας, Εθελοντών Αιμοδοτών Αχαΐας «Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ», Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας, Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας - μέλος ΟΓΕ, καθώς επίσης και από: Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών - Κορινθίας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) - Γραμματεία Αχαΐας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ