Παρασκευή 11 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... και της πολιτικής εξαπάτησης

Από κοντά με την κυβέρνηση στην υποκρισία στέκονται και όλα τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. «Πέφτουν από τα σύννεφα», ζητούν «εξηγήσεις» από την κυβέρνηση, κ.ο.κ.

Αλήθεια, όλοι αυτοί μαζί δεν ήταν - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΑΝΕΛ - που υπέγραφαν το «κοινό ανακοινωθέν» στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο ευθύς εξαρχής τονιζόταν ότι «η Ελλάδα (...) θα σεβασθεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, με τον τρόπο που αυτές καθορίζονται από τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ»;

Δεν ήξεραν, άραγε, αυτό που ήταν ήδη φως - φανάρι, ότι όλες οι «αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ» οδηγούν στο μαζικό εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα;

Πού υπήρχε στο «κοινό ανακοινωθέν» που υπέγραψαν η απαίτηση για άμεσο άνοιγμα των βόρειων συνόρων της χώρας και απεγκλωβισμό όλων αυτών των ξεριζωμένων; Πουθενά!

Πού υπήρχε στο «κοινό ανακοινωθέν» τους η απαίτηση να πάνε οι πρόσφυγες στις χώρες προορισμού τους; Πουθενά!

Πού υπήρχε η απαίτηση να μη λογίζονται ως «παράτυποι μετανάστες» οι Αφγανοί πρόσφυγες, αλλά και όσοι πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ δεν προέρχονται από περιοχές που χαρακτηρίζονται εμπόλεμες; Πουθενά!

Ας αφήσουν, λοιπόν, το δούλεμα, τόσο η κυβέρνηση, όσο και τα άλλα αστικά κόμματα! Είναι τεράστιες οι ευθύνες τους για τις επικίνδυνες εξελίξεις και τις απαράδεκτες αποφάσεις, που στρέφονται τόσο ενάντια στους πρόσφυγες, όσο και ενάντια στον ελληνικό και τους άλλους λαούς της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ