Πέμπτη 10 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στη Γερμανία για... ρεβάνς

Με τον ...αέρα της νίκης του επί της Λαμποράλ πριν από μία βδομάδα, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα στη Γερμανία με αντίπαλο την Μπάμπεργκ (21.00, ΕΡΤ2) για την 9η αγωνιστική του ομίλου του στο ΤΟΠ-16. Μια ακόμη κρίσιμη αναμέτρηση για τους «ερυθρόλευκους» κόντρα στην ομάδα που τους είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ (77-72). Ετσι, η ελληνική ομάδα στοχεύει σήμερα σε μια άτυπη ρεβάνς προκειμένου παράλληλα να συνεχίσει να ελπίζει για τα προημιτελικά. Ιδιαίτερα μάλιστα που η βασική της αντίπαλος για μια θέση πρόκρισης, Μπαρτσελόνα, έχει δύσκολο έργο φιλοξενώντας αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την ίδια στιγμή, κομβική είναι η αναμέτρηση και για την Μπάμπεργκ αφού με νίκη (και μάλιστα 2η) επί των «ερυθρολεύκων», περνάει μπροστά στη βαθμολογία και αρχίζει να ελπίζει αυτή.

Στην πλευρά του Ολυμπιακού το κλίμα είναι ιδανικό μετά τη νίκη αλλά και την καλή εμφάνιση απέναντι στη Λαμποράλ στο ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα. Και κυρίως να ηρεμήσει πριν από τη σημερινή αναμέτρηση. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, χαρακτήρισε σημαντικό τον σημερινό αγώνα και γι' αυτό, όπως είπε, το ζητούμενο είναι οι παίκτες του να μείνουν συγκεντρωμένοι. Οπως τόνισε, το γεγονός ότι η Μπάμπεργκ έχει μόλις δυο ήττες στην έδρα της φέτος στην Ευρωλίγκα (από Ρεάλ στην α' φάση και ΤΣΣΚΑ στο ΤΟΠ-16) αλλά και η νίκη στο ΣΕΦ δείχνουν ότι πρόκειται για ποιοτική ομάδα. Ωστόσο, ο κόουτς του Ολυμπιακού επισήμανε πως οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί σωστά για το σημερινό παιχνίδι και περιμένει να βγάλουν στον αγώνα όλα τα πλάνα που έχουν σχεδιαστεί. Για τον ίδιο η απόδοση στην περιφερειακή άμυνα είναι σημαντικό κλειδί για την έκβαση του παιχνιδιού. Στα πιο αγωνιστικά ζητήματα ο Οντομ - Τζόνσον κατάφερε να ξεπεράσει την αδιαθεσία που ένιωσε τις τελευταίες μέρες (στομαχικές διαταραχές) και είναι στην αποστολή, όχι όμως και ο Λοτζέσκι που παραμένει τραυματίας.

  • Τη ρεβάνς για την ήττα του στο ΣΕΦ ψάχνει σήμερα στη Γερμανία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάμπεργκ

    Eurokinissi

    Τη ρεβάνς για την ήττα του στο ΣΕΦ ψάχνει σήμερα στη Γερμανία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάμπεργκ
    Για τον ίδιο όμιλο σήμερα θα γίνει και το ματς Λαμποράλ - Κίμκι (21.45). Επίσης, για τον άλλο όμιλο έχουμε: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Φενερμπαχτσέ (19.00), Τσεντεβίτα - Μάλαγα (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ